fbpx
Back

Ηχογράφηση κλήσης σε android

Σας έχει τύχει ποτέ να εύχεστε να μπορούσατε να ακούσετε ξανά τι ειπώθηκε ακριβώς κατά την διάρκεια μιας τηλεφωνικής κλήσης;

Και αν σας λέγαμε ότι μπορείτε και μάλιστα δωρεάν;

Για ποιους λόγους μπορεί να θέλετε να κάνετε ηχογράφηση κλήσης

Πόσες φορές δεν έχει τύχει σε όλους μας να ευχηθούμε να μπορούσαμε να ακούσουμε κάποια τηλεφωνική κλήση, πιθανών επειδή δεν θυμόμαστε κάποια λεπτομέρεια. Το ραντεβού είναι και τέταρτο ή παρά τέταρτο;

Τώρα τι τηλέφωνο μου είπε;

Ή σε περίπτωση διαφωνίας για κάτι που ειπώθηκε στο τηλέφωνο δεν αναρωτηθήκατε βρε μήπως άδικα τον/την παρεξηγώ δεν μου το είπε έτσι ακριβώς;

Νομικά ζητήματα

Αν και δεν διαθέτουμε νομική κατάρτιση θα πρέπει να σας προειδοποιήσουμε ότι η ηχογράφηση κλήσης είναι παράνομη στην Ελλάδα, εκτός φυσικά αν ενημερώσετε τον συνομιλητή σας από την αρχή ότι η συνομιλία σας καταγράφεται.

Για αυτό τον λόγο όταν επικοινωνείτε με την τράπεζα σας ή κάποια άλλη επιχείρηση, πριν συνδεθείτε με κάποιον αντιπρόσωπο, ακούτε ένα ηχογραφημένο μήνυμα που σας προειδοποιεί ότι η κλήση σας για λόγους ασφαλείας και ελέγχου της ποιότητας των υπηρεσιών, ενδέχεται να καταγραφεί.

Σε αυτή την περίπτωση θεωρείτε νόμιμη αφού λάβατε γνώση προκαταβολικά και σας δόθηκε η ευκαιρία να μην αρχίσετε την συνομιλία αν διαφωνείτε με την καταγραφή της.

Φυσικά άλλη περίπτωση που η ηχογράφηση κλήσης είναι νόμιμη, όταν γίνεται από τις αρχές ασφαλείας, έπειτα από την έκδοση της απαραίτητης δικαστικής εντολής.

Μάλιστα αυτό είναι κάτι που γίνεται πολύ ποιο συχνά από ότι φαντάζεσθε.

Τι θα χρειαστείτε για την ηχογράφηση κλήσης

Οι απαιτήσεις για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε ηχογράφηση κλήσης είναι πολύ απλές, αφού περιορίζονται στην κατοχή ενός σχετικά σύγχρονου κινητού android με πρόσβαση στο playstore και φυσικά ελεύθερο χώρο στο κινητό σας για την αποθήκευση των κλήσεων.

Το πρόγραμμα που θα χρειαστείτε

Αν και υπάρχουν τουλάχιστον δεκάδες σχετικά προγράμματα στο playstore, εμείς θα σας προτείναμε το ACR (Another call Recorder).

Η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει πολύ υψηλή βαθμολογία στο playstore 4,4 με πάνω από 240.000 χρήστες να την βαθμολογούν με το άριστα δηλαδή 5.

Πάρα πολύ θετικό για την εφαρμογή είναι ότι ενημερώνεται συχνά, ενώ θα πρέπει να έχετε υπόψη ότι μπορεί να ηχογραφήσει μόνο φωνητικές κλήσεις που γίνονται μέσω το παρόχου μας κινητής τηλεφωνίας, όπως και όλες οι αντίστοιχες εφαρμογές. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να ηχογραφήσει voip κλήσεις π.χ. μέσω skype, viber κτλ

Τα χαρακτηριστικά του προγράμματος

Το πρόγραμμα προσφέρει ένα πλήθος από χαρακτηριστικά προκειμένου να διευκολύνει τον χρήστη τα ποιο βασικά από τα οποία είναι τα παρακάτω:

 • Αναζήτηση
 • Ομαδοποίηση ηχογραφήσεων κατά ημερομηνία
 • Αυτόματη διαγραφή παλαιών ηχογραφήσεων
 • Σήμανση ηχογραφήσεων ως σημαντικές ώστε να μη διαγράφονται αυτόματα
 • Πολλαπλή επιλογή, διαγραφή και αποστολή
 • Εμφάνιση ονόματος επαφής και φωτογραφίας
 • Επιλογή αριθμών που δεν θα ηχογραφούνται ποτέ
 • Επιλογή αριθμών που θα ηχογραφούνται πάντα
 • Φίλτρα αριθμών που θα ηχογραφούνται (Όλοι, επαφές, επιλεγμένες επαφές, αριθμοί έκτος των επαφών, άγνωστοι/με απόκρυψη)
 • Επιλογή του φακέλου που θα αποθηκεύονται οι ηχογραφήσεις
 • Αυτόματη ή Χειροκίνητη ηχογράφηση κλήσεων
 • Προστασία ηχογραφήσεων με κωδικό
 • Αποθήκευση ηχογραφήσεων σε διάφορες μορφές αρχείων ήχου
 • Δυνατότητα καθυστερημένης έναρξης ηχογράφησης

Η Pro έκδοση του προγράμματος

Η εφαρμογή λειτουργεί προσφέροντας όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά χωρίς κανέναν απολύτως χρονικό ή κάποιον άλλον περιορισμό.

Παρόλα αυτά οι δημιουργοί του προγράμματος έχουν και μια Pro έκδοση του προγράμματος που για ένα μικρό αντίτιμο κάτω των 2€ σας προσφέρει πρόσβαση σε επιπρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως:

 • Αφαίρεση των διαφημίσεων που υπάρχουν στην βασική έκδοση
 • Αυτόματη διαγραφή σύντομων ηχογραφήσεων (π.χ. ηχογράφηση αναπάντητης κλήσης)
 • Αυτόματη αποστολή σε email
 • Συγχρονισμό με Dropbox
 • Συγχρονισμό με Google Drive
 • Συγχρονισμό με WebDAV

Προκειμένου να αποκτήσετε την pro έκδοση του προγράμματος θα πρέπει να εγκαταστήσετε πρώτα την βασική και έπειτα να αγοράσετε την άδεια χρήσης για την pro έκδοση αξίας 1,90€.

Για να ενεργοποιηθούν τα χαρακτηριστικά της pro έκδοσης, ίσως χρειαστεί να επανεκκινήσετε  το κινητό σας.

Οι ρυθμίσεις του προγράμματος

Το εικονίδιο ειδοποίησης

Με το που εγκαταστήσουμε το πρόγραμμα και την απαραίτητη επανεκκίνηση του κινητού μας θα ξεκινήσει να λειτουργεί στο υπόβαθρο το πρόγραμμα για την ηχογράφηση κλήσεων ACR.

Στην γραμμή ειδοποιήσεων του android θα εμφανισθεί το εικονίδιο της εφαρμογής που μέσω αυτού μπορούμε να έχουμε γρήγορη πρόσβαση στην εφαρμογή. Σε περίπτωση που δεν επιθυμούμε να εμφανίζεται, μπορούμε να το κρύψουμε από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής όπως θα δούμε αργότερα.

Ενώ αν εμφανίσουμε την περιοχή ειδοποιήσεων θα εμφανισθεί και εκεί.

Κάνοντας κλικ στην καρτέλα ACR στην περιοχή ειδοποιήσεων ανοίγουμε την εφαρμογή.

Το περιβάλλον της εφαρμογής και πρόσβαση σε ρυθμίσεις

Στην περίπτωση που είχαμε ηχογραφημένες κλήσεις θα εμφανιζόταν σε αυτή την οθόνη, ενώ για να αποκτήσουμε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του προγράμματος, όπως και σε όλα τα προγράμματα android αρκεί να πατήσουμε τις 3 κάθετες γραμμές

Από αυτό το σημείο μπορούμε να ενεργοποιήσουμε ή να απενεργοποιήσουμε την λειτουργία του προγράμματος, να αποκτήσουμε πρόσβαση στις διαγραμμένες ηχογραφήσεις (κάδος ανακύκλωσης) , να βρούμε βοήθεια αλλά το ποιο σημαντικό όλων να αποκτήσουμε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του προγράμματος .

Κατηγορίες ρυθμίσεων

Το ACR χωρίζει τις ενημερώσεις σε κατηγορίες οι οποίες είναι Γενικά, Ηχογράφηση, Υπηρεσίες Cloud, Γλώσσα, Ενημερώσεις και πληροφορίες για την εφαρμογή.

Κατηγορία ρυθμίσεων Γενικά

Να ζητείται PIN

Με την πρώτη επιλογή μπορούμε να ορίσουμε κάποιον κωδικό ασφαλείας έτσι να προστατεύσουμε τόσο τις ρυθμίσεις της εφαρμογής όσο και τις ηχογραφήσεις από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Βέβαια όσον αφορά τις ίδιες τις ηχογραφήσεις, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι θα μπορούσε κάποιος που έχει πρόσβαση στο κινητό μας να ψάξει στον αποθηκευτικό χώρο του και να τις αναπαράγει από τον χώρο αποθήκευσης μια που όλες οι ηχογραφήσεις αποθηκεύονται σε γνωστές μορφές αρχείων ήχου και όχι σε κάποια, που καταλαβαίνει μόνο η εφαρμογή.

Για να ενεργοποιήσετε την επιλογή αρκεί να κάνετε κλικ στο εικονίδιο που μοιάζει με σύρτη.

Η Οθόνη εισαγωγής PIN. Το αριθμητικό πληκτρολόγιο εμφανίζεται αυτόματα

Αφού καταχωρίσουμε το PIN η εφαρμογή μας ζητάει να to επιβεβαιώσουμε.

Με την επιβεβαίωση του PIN η εφαρμογή μας ενημερώνει ότι αν το ξεχάσουμε θα χρειαστεί να την απεγκαταστήμουμε και να την εγκαταστήσουμε εκ νέου, προκειμένου να διαγραφεί το PIN  έτσι ώστε να μπορέσουμε να αποκτήσουμε πρόσβαση στην εφαρμογή ξανά.

Από εδώ και πέρα κάθε φορά που θα μπαίνουμε στην εφαρμογή θα μας ζητείται να εισάγουμε το PIN.

Η οθόνη εισαγωγής PIN

Χρήση μαύρου θέματος

Με αυτή την επιλογή μπορούμε να επιλέξουμε το ACR να εμφανίζεται με μαύρο θέμα, βέβαια δεν είναι και από τις εφαρμογές που προσφέρει δυνατότητες παραμετροποίησης της εμφάνισης της. Μπορούμε να πούμε ότι θα μπορούσε να λείπει αυτή η επιλογή, εκτός αν είναι στα σχέδια μελλοντικά να προσφέρει περισσότερα θέματα. Πάντως προσωπική άποψη είναι ότι το προεπιλεγμένο θέμα βολεύει περισσότερο. Αλλά φυσικά πάντοτε σε τέτοια ζητήματα είναι θέμα προσωπικού γούστου.

Το μαύρο θέμα του ACR

Ειδοποίηση

Από εδώ μπορούμε να ενεργοποιήσουμε ή να απενεργοποιήσουμε την εμφάνιση του ACR στην περιοχή ειδοποιήσεων του κινητού μας.

Αν απενεργοποιήσουμε αυτή την επιλογή ταυτόχρονα απενεργοποιούνται και οι επόμενες 2.

Αν επιχειρήσουμε να απενεργοποιήσουμε την επιλογή Ειδοποίηση, τότε η εφαρμογή μας βγάζει μια προειδοποίηση ότι αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα το android να εμποδίσει την ομαλή λειτουργία της εφαρμογής. Αν και στην πράξη σε 5 διαφορετικά μοντέλα συσκευών που δοκιμάσαμε την εφαρμογή δεν διαπιστώσαμε κάτι τέτοιο,

Εικόνα κοινοποίησης

Αυτό καθορίζει αν θα εμφανίζεται το εικονίδιο της εφαρμογής, στην γραμμή εικονιδίων του κινητού μας

Απενεργοποιημένη ειδοποίηση

Στην περίπτωση που ενεργοποιήσουμε αυτή την επιλογή, η εφαρμογή θα εμφανίζει μια ειδοποίηση όταν είναι απενεργοποιημένη.

Κάδος ανακύκλωσης

Αν ενεργοποιήσουμε αυτή την επιλογή τότε όταν διαγράφουμε κάποια ηχογράφηση αυτή θα πηγαίνει στον κάδο ανακύκλωσης της εφαρμογής και δεν θα διαγράφεται οριστικά. Στην περίπτωση που θέλουμε να διαγράψουμε κάποια κλήση οριστικά θα πρέπει να μπούμε στον κάδο ανακύκλωσης και να την διαγράψουμε και από εκεί. Φυσικά από τον κάδο ανακύκλωσης έχουμε την επιλογή να επαναφέρουμε κάποια διαγραμμένη κλήση.

Εσωτερικό πρόγραμμα αναπαραγωγής

Όταν είναι ενεργοποιημένη αυτή η επιλογή το πρόγραμμα χρησιμοποιεί το ενσωματωμένο πρόγραμμα για την αναπαραγωγή κάποιας ηχογραφημένης κλήσης, ενώ αν την απενεργοποιήσουμε, θα μας δώσει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή αναπαραγωγής αρχείων ήχου της αρεσκείας μας.

Βιβλιοθήκη

Αν ενεργοποιήσετε αυτή την επιλογή το πρόγραμμα θα προσθέσει τα αρχεία ηχογραφήσεων στην μουσική σας βιβλιοθήκη. Κατά πάσα πιθανότητα δεν το θέλετε αυτό. Θα ήταν καλύτερο να μην μπερδέψετε τις ηχογραφημένες κλήσεις με την μουσική σας.

Επαναφορά βάσης δεδομένων

Θα σας συμβουλεύαμε να μην χρησιμοποιήσετε αυτή την επιλογή παρά μόνο αν υπάρχουν πολύ ειδικοί λόγοι και ξέρετε τι κάνετε.

Ρυθμίσεις Ηχογράφησης

Κατάλογος ηχογράφησης

Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τον κατάλογο που θα αποθηκεύονται οι ηχογραφήσεις, Χρήσιμο αν έχετε κάρτα μνήμης στο κινητό σας, έτσι ώστε να τις αποθηκεύετε εκεί και να μην γεμίζετε την εσωτερική μνήμη του κινητού σας.

Προτροπή διατήρησης ηχογράφησης

Αν ενεργοποιήσετε αυτή την ρύθμιση τότε η εφαρμογή θα σας ρωτάει αν θέλετε να διατηρήσετε την ηχογράφηση της κλήσης, μετά το πέρας αυτής. Αλλιώς θα αποθηκεύεται αυτόματα.

Αυτόματη διαγραφή μετά από Χ μέρες

Ενεργοποιώντας αυτή την ρύθμιση μπορείτε να ορίσετε να διαγράφονται αυτόματα οι παλιές ηχογραφήσεις. Μπορείτε να επιλέξετε σε άλλη ρύθμιση να διατηρούνται ηχογραφήσεις από συγκεκριμένους αριθμούς χωρίς να διαγράφονται αυτόματα όταν παρέλθει αυτό το όριο.

Μόλις πατήσουμε αποθήκευση η εφαρμογή θα μας προειδοποίηση ότι ο κανόνας μπορεί να εφαρμοσθεί αμέσως, αυτό σημαίνει ότι αν ορίσουμε ως όριο τις 30 μέρες και έχουμε ηχογραφήσεις που είναι παλιότερες ή ίσες με 30 μέρες τότε αυτές θα διαγραφούν με το που πατήσουμε OK.

Διαγραφή σύντομων ηχογραφήσεων

Μπορούμε να ορίσουμε μια χρονική διάρκεια σε δευτερόλεπτα που κάτω από αυτό η εφαρμογή θα διαγράφει αυτόματα κάποια ηχογράφηση. Η λογική πίσω από αυτό είναι ότι οι πολύ σύντομες ηχογραφήσεις είναι συνήθως αναπάντητες κλήσεις. Προτείνετε να βάλετε μια τιμή μεταξύ 3 και 5 αν και είναι και θέμα το τι βολεύει στο καθένα. Μια μεγάλη τιμή θα σημαίνει ότι ίσως να αποθηκεύονται και κάποιες αναπάντητες κλήσεις, ενώ αν βάλετε μια μικρή τιμή, ίσως διαγραφεί αυτόματα κάποια κλήση που δεν ήταν αναπάντητη. Αν θέλετε να απενεργοποιήσετε το χαρακτηριστικό βάλτε ως τιμή το 0.

Έναρξη ηχογράφησης

Ορίζετε αν θέλετε η ηχογράφηση κλήσης να πραγματοποιείτε αυτόματα σε κάθε εισερχόμενη και εξερχόμενη κλήση ή μετά από δική σας παρέμβαση χειροκίνητα.

Πηγή ήχου

Μπορείτε να ορίσετε ποια θα είναι η πηγή ήχου. Δοκιμάστε το αυτόματη και αν δεν δουλέψει τότε κάποιες από τις διαθέσιμες επιλογές. Αποφύγετε την επιλογή μικρόφωνο καθώς έτσι θα ηχογραφεί μόνο τον εαυτό σας και όχι και τον συνομιλητή σας.

Σε δοκιμές που έχουμε κάνει σε κάποια τηλέφωνα δεν λειτούργησε η αυτόματη λειτουργία, αλλά συνήθως λειτουργούσε το voice call ή το voice communication.

Αν σε σας δεν γίνεται ηχογράφηση κλήσης στο αυτόματο δοκιμάστε τις άλλες επιλογές, μέχρι να βρείτε με ποια επιλογή λειτουργεί στο τηλέφωνο σας. Θα πρέπει να πούμε ότι για το ότι σε κάποια τηλέφωνα δεν λειτουργεί η επιλογή αυτόματο δεν ευθύνεται η εφαρμογή. Αυτό γίνεται επειδή διαφορετικά τηλέφωνα καταγράφουν με διαφορετικό τρόπο την φωνή.

Μορφή ηχογράφησης

Η εφαρμογή σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε τις συνομιλίες σας στις ποιο διαδεδομένες μορφές αρχείων ήχου. Οπότε έχετε πληθώρα επιλογών. Φυσικά η μορφή ηχογράφησης θα καθορίσει το μέγεθος και την ποιότητα των ηχογραφήσεων.

Audio Gain

Ανάλογα με το αν η μορφή ηχογράφησης που επιλέξατε ποιο πάνω το υποστηρίζει θα μπορέσετε να ορίσετε αν θέλετε η εφαρμογή να ενισχύσει την ένταση του ήχου για την ηχογράφηση. Αν ορίσετε αρνητική τιμή μπορεί να κάνει και το αντίθετο. Αν επιλέξτε να ενεργοποιήστε αυτή την επιλογή αποφύγετε την υπερβολή καθώς αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την παραμόρφωση του ήχου.

Καθυστέρηση ηχογράφησης εξερχόμενων και εισερχόμενων κλήσεων

Μπορούμε να πούμε την εφαρμογή να μην αρχίζει την ηχογράφηση κλήσης αμέσως αλλά μετά από μερικά δευτερόλεπτα. Αυτό είναι χρήσιμο για να περιορίσουμε την εγγραφή του κουδουνίσματος του τηλεφώνου στην αρχή της κλήσης.  Μπορούμε να ορίσουμε διαφορετικό χρονικό διάστημα αν το επιθυμούμε για εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις.

Μεγάφωνο

Μπορούμε να πούμε την εφαρμογή να ανοίξει το μεγάφωνο κατά την διάρκεια μιας κλήσης. Μάλλον αυτή η ρύθμιση θα μπορούσε να λείπει κάλλιστα από την εφαρμογή.

Ηχογράφηση με bluetooth και τρόπος ηχογράφησης με bluetooth

Στις επόμενες 2 επιλογές αφορά ηχογράφηση κλήσης με bluetooth. Μπορούμε να ορίσουμε να γίνετε ηχογράφηση κλήσης και όταν χρησιμοποιούμε bluetooth ακουστικά.

Οι τρόποι ηχογράφησης που έχουμε διαθέσιμους προς επιλογή όταν χρησιμοποιούμε bluetooth, είναι ακριβώς οι ίδιοι με αυτούς της κανονικής κλήσης.

[stextbox id=»info»]Φίλτρα εικονογράφησης εισερχόμενων, εξερχόμενων κλήσεων[/stextbox]

Έχουμε την δυνατότητα να ορίσουμε ποιες κλήσεις θα ηχογραφούνται. Οι επιλογές που έχουμε είναι:

 • Όλες
 • Επαφές
 • Συγκεκριμένες Επαφές
 • Αριθμοί εκτός των επαφών μου
 • Άγνωστοι/Με απόκρυψη
 • Απενεργοποιημένος

Οι επιλογές για τις εξερχόμενες κλήσεις είναι παρόμοιες με τις εισερχόμενες μόνο που λείπει η επιλογή Άγνωστοι/Με απόκρυψη αφού αυτό δεν θα είχε νόημα για τις εξερχόμενες κλήσεις. Φυσικά μπορούμε να ορίσουμε διαφορετική ρύθμιση για τις εισερχόμενες και διαφορετική για τις εξερχόμενες. Σε περίπτωση που ορίσουμε από συγκεκριμένες επαφές μπορούμε ορίσουμε ποιες θα είναι αυτές οι επαφές.

Εξαιρούμενοι αριθμοί

Μπορούμε να ορίσουμε κάποιους αριθμούς οι οποίοι δεν θα ηχογραφούνται ποτέ ανεξάρτητα αν περιλαμβάνονται στα φίλτρα που έχουμε ορίσει ποιο πάνω.

Επιτρεπόμενοι αριθμοί

Οι αριθμοί σε αυτή την λίστα πάντα θα ηχογραφούνται ακόμη και αν δεν περιλαμβάνονται στα φίλτρα που ορίσαμε ποιο πάνω.

Αν τυχόν εισάγουμε τον ίδιο αριθμό και στους εξαιρούμενους και στους επιτρεπόμενους, τότε αυτός δεν θα ηχογραφείτε.

Υπηρεσίες cloud

Το ACR μπορεί να στείλει αν το επιθυμητέ τις ηχογραφήσεις σας στο e-mail σας ή σε διάφορες υποστηριζόμενες υπηρεσίες αποθήκευσης δεδομένων στον internet. Για να αξιοποιήσετε αυτή την δυνατότητα θα πρέπει να έχετε την Pro έκδοση του προγράμματος.

Εκτός του e-mail υποστηρίζονται οι παρακάτω υπηρεσίες:

 • Dropbox
 • Google Drive
 • One Drive
 • WebDAV
 • FTP

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η επιλογή Πρόσβαση δικτύου. Αν πατήσουμε πάνω σε αυτήν τότε θα ανοίξει μια οθόνη που θα μας δίνει μια διεύθυνση τοπικού δικτύου που αν την πληκτρολογήσουμε στον υπολογιστή μας θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε πρόσβαση στα αρχεία ηχογράφησης. Τόσο το κινητό μας όσο και ο υπολογιστής μας θα πρέπει να συνδέονται στο ίδιο δίκτυο.

Στις ενημερώσεις μπορούμε να επιλέξουμε αν επιθυμούμε να λαμβάνουμε νέα για την εφαρμογή και αν θα επιτρέψουμε την χρησιμοποίηση του Google analytics για την εφαρμογή.

Διαχείριση ηχογραφημένων κλήσεων από την εφαρμογή

Αφού χρησιμοποιήσουμε το πρόγραμμα μετά από λίγο καιρό θα έχουμε αποθηκευμένες κάποιον σεβαστό αριθμό ηχογραφήσεων. Προφανώς το πόσο πολλές είναι αυτές εξαρτάται αφενός από το πόσες κλήσεις έχει κάνει ή λάβει ο χρήστης, αφετέρου από τις ρυθμίσεις του προγράμματος. Οι κλήσεις αυτές θα φαίνονται στην βασική οθόνη του προγράμματος.

Το ACR προκειμένου να βοηθήσει τον χρήστη να βρει εύκολα την ηχογραφημένη κλήση που επιθυμεί προσφέρει διάφορα εργαλεία.

Οι κλήσεις χωρίζονται σε Όλες, εισερχόμενες, εξερχόμενες και σημαντικές. Αν η κλήση αφορούσε κάποια επαφή σας θα εμφανίσει το όνομα της επαφή σας, τον αριθμό τηλεφώνου την διάρκεια και το μέγεθος που καταλαμβάνει το αρχείο ήχου. Αν έχετε συνδέσει κάποια εικόνα με την επαφή σας, θα παρουσιαστεί και μια μικρογραφία αυτής.

Σε οποιαδήποτε κατηγορία έχουμε την δυνατότητα να αναζητήσουμε κάποια κλήση είτε με το όνομα της επαφής, είτε με τον αριθμό, αν κάνουμε κλικ στο εικονίδιο του μεγεθυντικού φακού.

Πατώντας στο πάνω δεξί μέρος της εφαρμογής το κουμπί με τις τρεις οριζόντιες γραμμές, μας δίνεται η δυνατότητα να ταξινομήσουμε και να ομαδοποιήσουμε τις κλήσεις. Ως προεπιλογή η εφαρμογή ταξινομεί και ομαδοποιεί τις κλήσεις με βάση την ημερομηνία από την νεώτερη προς την παλιότερη, αν επιθυμούμε μπορούμε να επιλέξουμε να τις ομαδοποιεί και ταξινομεί και με βάση τον αριθμό κλήσης.

Κάνοντας κλικ πάνω στο όνομα ή στον αριθμό σε κάποια κλήση βγαίνει ένα μενού που μας επιτρέπει να την ακούσουμε ξανά, να κοινοποιήσουμε το αρχείο, να καλέσουμε το τηλέφωνο, να προσθέσουμε κάποια σημείωση, να βάλουμε τον συγκεκριμένο αριθμό στους εξαιρούμενους ή να διαγράψουμε την ηχογράφηση.

Αν κάνουμε κλικ στην μικρογραφία τότε επιλέγετε η κλήση και η εφαρμογή μπαίνει στην λειτουργία επιλογής πολλαπλών ηχογραφήσεων. Σε αυτή την λειτουργία μπορούμε να επιλέξουμε πολλαπλές ηχογραφήσεις είτε αγγίζοντας την μικρογραφία οπότε η κλήση προστίθεται στην επιλογή, είτε να τις επιλέξουμε όλες.

Κλείνοντας θα λέγαμε ότι η παραπάνω εφαρμογή έχει πολλές δυνατότητες, ενώ ακόμη και η pro εκδοσή της προσφέρεται σε πολύ χαμηλή τιμή, μικρότερη των 2€. Μην χρησιμοποιείτε την εφαρμογή για κακόβουλους σκοπούς. Να ξέρετε ότι δεν θα μπορέσει κάποια ηχογράφηση να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό στοιχείο, εκτός αν ενημερώσετε τον συνομιλητή σας από την αρχή,ότι η κλήση καταγράφεται. Σίγουρα πάντως μπορεί να σας φανεί χρήσιμη σε πολλές περιπτώσεις.

ΠΗΓΗ

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Privacy & Cookies: This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to their use. To find out more, including how to control cookies, see here: more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close